Vartalohoidot

Beauty Bakeryn Coctail

Beauty Bakeryn Coctail - Coctail kauneushoitolassa TampereCoctail kauneushoitolassa?

Leikkisässä ja ihoa ravitsevassa Coctail-hoidossa teemme suosikkicoctaililla Pina Coladalla kokovartalokuorinnan sekä rentouttavan aisteja hivelevän hieronnan.

Kesto noin 60 min.

Thaimaan henkäys

Detox vihreä tee -puhdistava ja nestettä poistava vartalohoito

Detox vihreä tee -vartalohoito on kuin raikas tuulahdus elinvoimaa, joka vie sinut kauas arjesta, lisää kehoon tasapainoa ja tuo energiaa uuteen päivään.

Beauty Bakeryn puhdistava ja nestettä poistava vartalohoito Thaimaan henkäysHoito sisältää ihoa pehmentävän vihreä tee- kokovartalokuorinnan, nestettä ja kuona-aineita poistavan muta-merileväkääreen sekä loppuvoiteena tehokosteuttavan vihreä tee- vartalomoussen.

Hoidon erikoisuutena ovat detox- hierontakupit, jotka tehostavat hoidon puhdistavaa vaikutusta. Öljyllä tehty liukukuppauksen tuoma alipaine auttaa lievittämään lihasjännitystä sekä auttaa myös selluliittiin ja turvotukseen. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Hoidon jälkeen suositellaan välttämään loppupäivän ajan hikiliikuntaa ja juomaan paljon vettä. Hoito on todella aktivoiva, joten varaa hoito mieluiten päivän päätteeksi kuin kiireisen työpäivän alkuun.

Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on jokin seuraavista: Veritaudit, sydänsairaudet, anemia, kortisonilääkitys, verenohennuslääkkeet (myös aspiriini/ disperiini), tulehtunut iho, suonikohjut, kuume tai tulehdussairaus, raskaus, syöpä, diabetes, ihosairaudet, ihorikkoumat tai kumiallergia.

Kesto noin 2 h.

Polynesian unelma

Rentouttava Vanilja-Monoi vartalohoito

Rentouttava Vanilja-Monoi vartalohoito - Beauty Bakery TampereKarkota kaukokaipuuta rentouttavalla hemmotteluhetkellä ja ripauksella Tahitin eksotiikkaa!

Hemmotteluhoidossa vartalo kuoritaan trooppisen tuoksuisella kuorinta-aineella, jonka vaikuttavina aineina ovat merisuola, kookoksen kuorijauhe ja Bora Boran valkoinen rantahiekka.

Kun kuollut ihosolukko on saatu poistettua ihon pinnalta, hierotaan koko vartalo sulavan pehmeällä hierontavoiteella jossa yhdistyvät Tahitin Monoi- öljy, kookosöljy sekä Tahitin vaniljauute. Lopuksi vartalolle levitetään ylellinen Vanilja-Monoi- vartalovoide, joka jättää iholle kauniin helmiäishohteisen pinnan.

Kesto noin 60 min.

Hot Stone- kuumakivihieronta

Hot Stone -kuumakivihieronnassa käydään kaikki vartalon alueet läpi lämpimiä kiviä ja aromaattisia öljyjä käyttäen. Kuumakivihieronta on melkein kuin pala taivasta; se syvärentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Voit valita 60min. tai 90min. pituisen kuumakivihieronnan. Kuumakivihieronta on erinomainen lahjaidea.

Hot Stone- kuumakivihieronnan esteitä ovat sairaudet, joissa tunto ja lämmönsietokyky ovat alentuneet, diabetes, sydänsairaudet, pahat suonikohjut, marevan-lääkitys tai osteoporoosi.

Syvärentouttava hoito. Sopii myös raskaana oleville, jos asiakas pystyy makaamaan mahallaan.

Aromahieronta

Aromahieronta on rentouttava kokovartalohoito, kesto noin 75 minuuttia. Hoidon alussa poistetaan kuollut ihosolukko kuivaharjauksen avulla. Voit itse valita virkistävän, lymfa- tai rentouttavan hieronnassa käytettävän aromaattisen öljysekoituksen. Joko itsellesi tai lahjaksi.

Ongkara Spa Rajawatu – Upea, kuninkaallinen vartaloseremonia

Rajawatu - vartalohoito TampereRajawatun alkuperä on balilaisessa Spa-konseptissa. Hoidon nimi on saanut alkunsa kahdesta balinkielisestä sanasta: Raja=kuningas Watu=kivi.

Hoidon alussa aistit avautuvat hemmottelulle pehmeän balilaisen musiikin ja lempeiden aromaattisten tuoksujen myötä. Vartaloseremonia aloitetaan kuorimalla jalat hellävaraisesti Citrus & Orange- kuorinta-aineella sekä aromaattisella jalkakylvyllä. Jalkakylvyn aikana lämpimät aromakompressit ja balilainen hieronta vapauttavat niska-hartiaseudun jännityksen. Rajawatu-hoito huipentuu selän hierontaan lämpimillä aromaattisilla kivillä, jotka ovat juuri sinua varten valmistettu.

Rajawatu-vartaloseremoniassa yhdistyy hieronnan, energiahoidon ja lämpimien aromaattisten hierontakivien syvä kokonaisvaltainen vaikutus, joka hellii kaikkia aistejasi. Hoidon kesto noin 60min.

Spa-henkinen kokonaisvaltainen rentouttava hoito, joka vie mielesi Balin eksoottisille rannoille.

Ongkara Body Forming System -selluliittihoito

Ongkara body forming selluliittihoitoBody Forming System -selluliittihoito perustuu tehoaineilla kyllästettyihin hoitokääreisiin, jotka kierretään ongelma-alueen ympäri. Hoitoaika on vain 30 minuuttia, jonka jälkeen kääreet poistetaan ja uusi kolmitehoinen vartaloa muokkaava geeli hierotaan ihoon tuubissa olevien viilentävien ja ihoa stimuloivien hierontapallojen avulla.

Kotihoidoksi riittää Ultra Slimming Booster -voiteen käytön lisäksi päivittäinen liikunta ja terveellinen ruokavalio. Kotihoitotuote ehkäisee tehokkaasti hiilihydraattien muuttumista varastorasvaksi soluihin (lihavuus) ja se vaikuttaa päivittäin käytettynä myös urheilun, syömisen ja levon jälkeen.

Tuotteiden vaikuttavat raaka-aineet ovat kasviperäisiä kuten menthol, muratti, ruskea levä, mineraalisuolat sekä vuoden 2012 parhaaksi raaka-aineinnovaatioksi palkittu Body³ Complex™ -yhdiste.

  • Poistaa nesteitä ja kuona-aineita ongelma-alueilta
  • Edistää ääreisverenkiertoa
  • Lisää rasvan pilkkoutumista
  • Ehkäisee selluliittialueen tulehdusta
  • Vähentää hiilihydraattien varastoitumista rasvaksi soluihin.

Suositus vähintään 5 kerran sarjahoitona, osan hoidoista voit tehdä kotona.

Lymfaboots-paineaaltohieronta

Lymfabootsit eli paineaaltohieronta on tehokkaaksi ja tärkeäksi tutkittu ja todistettu hoito. Se on kehitetty selluliitin, rasvakertymien sekä erilaisten turvotusten hoitamiseen, joka palauttaa tehokkaasti kehon luonnolliset nestevirtaukset. Hoito on todella suosittu myös väsyneistä ja levottomista jaloista kärsiville sekä raskauden jälkeisen turvotuksen poistossa.

Paineaaltohierontalaite on käsintehtävän lymfahieronnan sekä painehoitojen pohjalta kehitetty painesukka, joka vaikuttaa kudoskerroksissa ja suonistoissa monin eri tavoin; kudosturvotukset vähenevät, laskimoveren ja lymfanesteen virtaus edistyvät, aineenvaihdunta lisääntyy sekä hapen ja hiilidioksiidin kierto tehostuvat.

Voit käydä hieronnassa toivotuista tuloksista riippuen kerran tai sarjana – me räätälöimme sinulle oman hoito-ohjelman.

Klassinen ja urheiluhieronta

Klassisella hieronnalla pyritään poistamaan lihaskireyksiä ja kipua sekä rentouttamaan kehoa kokonaisvaltaisesti tehostamalla samalla myös aineenvaihduntaa. Säännöllisellä hieronnalla ennaltaehkäistään uusien lihaskireyksien syntymistä. Hieronnassa käytettävät tekniikat ja paine räätälöidään täysin sinun tarpeidesi mukaan.

Urheiluhieronta on lihaskudosten käsittelyä, jossa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia tekniikoita hierontarasvan kanssa sekä kuivahierontana. Urheiluhieronnalla pyritään rentouttamaan jännittyneitä lihaksia, tehostamaan aineenvaihduntaa, palauttamaan kovasta harjoittelusta sekä edistämään kuntoutumista. Hieronta räätälöidään sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Urheiluhieronta ei ole vain kilpaurheilijoita varten, vaan se sopii pääsääntöisesti kaikille.

Suurin ero klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan välillä on hieronnan tavoite. Klassisessa hieronnassa pyritään lihaskireyksien ja kivun poistoon, urheiluhieronnassa tarkoituksena on tähdätä nimenomaan urheilusuorituksen parantamiseen ja tekniikat ovat monipuolisempia klassiseen hierontaan verrattuna.

Intialainen päähieronta

Todella rentouttava, rauhoittava hoito, jonka vaikutukset ulottuvat kokonaisvaltaisesti koko kehoon. Hieronta voidaan toteuttaa hierontaöljyä hyödyntäen tai ilman. Hieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, hartiat, käsivarret, niska, kasvot ja korvat. Testaa ja ihastu!

Aromaattinen öljyhieronta

Rentouttava kokovartalon hemmotteluhoito. Hieronnassa hierotaan pinnallisia lihaksia rauhallisin, kevyin ottein hyödyntäen erilaisia, sinun tarpeisiisi sopivia tekniikoita. Hoidon alussa saat valita mieleisesi eteerisen öljyn tarpeidesi mukaan. Eteeriset öljyt vaikuttavat elimistössä imeytymällä ihon läpi verenkiertoon sekä osittain myös hengityksen kautta. Täydellinen hoito kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen!

Bellabaci-hoidot

Bellabaci-hoitomenetelmä on eräänlainen yhdistelmä imukuppi-, sidekudos- sekä lymfahierontaa. Hoito sopii sekä kasvoille että vartalolle: imukuppihieronta rentouttaa kasvojen lihaksia ja silottaa juonteita. Hoitomenetelmää käytetään yleisesti myös selluliitin, turvotuksen, kipeiden lihasten ja erilaisten kiputilojen hoitoon.

Imukupin sisään muodostuva alipaine ja kupin rauhallinen liikuttelu aktivoivat tehokkaasti alla olevaa ihoa ja kudosta, jolloin lymfa-aineenvaihdunta ja verenkierto parantuvat. Käsittely myös stimuloi rasva-aineenvaihduntaa rasvasoluissa. Hoidon jälkeen ihoon saattaa jäädä punaisia jälkiä, jotka kestävät iholla muutamasta minuutista 7 päivään, ihotyypistä ja kehon kuonakertymistä riippuen.

  • Lievittää lihasjännitystä
  • Häivyttää raskausarpia
  • Vähentää selluliittia ja kiinteyttää ihoa
  • Tehostaa tehoaineiden imeytymistä
  • Rentouttaa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti.

Ennen hoitoa vältä vahvoja kuorintoja, urheilua ja saunomista. Hoidon jälkeen vältä liiallista kuumuutta ja urheilua. Hoidettavalle alueelle ei saa laittaa kylmiä esineitä ja keho on pidettävä lämpimänä. Muista juoda päivän aikana paljon vettä.

Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on jokin seuraavista: diabetes, verenohennuslääkitys, välilevyn pullistuma tai siirtymä, hoitamaton syöpä, suonikohjut, olet raskaana, korkea verenpaine tai olet heikkokuntoinen.

Skin get a life

Skin get a life -kasvohieronta on kuin sukellus pumpuliin, jossa päivän väsymys ja stressi helpottavat. Hoidon alussa iho puhdistetaan meikistä, jonka jälkeen hierotaan kasvot, kaula sekä dekoltee. Hieronta stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten verenkiertoa ja ihon uusiutumista, ihosta tulee näin kirkkaampi ja kimmoisampi. Käsittely poistaa turvotusta niin kasvoilta kuin silmänympäryksiltä, hidastaa ikääntymisprosessia, lievittää lihasjännistystä sekä tehostaa hoitavien aineiden imeytymistä. Hieronta sopii kaikille ihotyypeille.

Stress No More

Rentouttava ja mieltä tyynnyttävä hoito, joka samalla myös kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Käsittely on apuna unettomuuden ja uupumuksen hoidossa, se stimuloi mielihyvähormonien tuotantoa lisäten positiivisuutta ja onnellisuuden tunnetta. Hoidossa keskitytään niska-hartioiden, selän sekä kasvojen ja dekolteen alueelle. Tässä voit antaa unen tulla ja ottaa peiton alla makoisat aromaterapeuttiset torkut.

Circu Flow

Hoito tehostaa nestekiertoa ja poistaa turvotusta sekä vahvistaa lymfa- ja verenkiertoa. Circu Flow sopii sekä kasvoille, silmänympäryksille että vartalolle.

Hello Body Mechanic

Hoito soveltuu erityisesti urheilijoille lihasten palautumiseen ja lihaskipujen lievittämiseen, mutta se on omiaan myös jokaiselle vähänkään lihaskireyksistä kärsivälle. Hoito tehdään valintasi mukaan joko niska-hartia seudulle ja selälle TAI jaloille.

Bye Bye Belly Blues

Hoito on tehokas apu kuuluisan vatsaröllyn pienentämiseen, mutta se tekee paljon muutakin: helpottaa kuukautiskipuja ja ummetusta, lievittää stressivatsan jännitystä ja hoitaa ärtyneen suolen oireyhtymää. Aromaterapeuttinen hierontaöljy tukee ruuansulatuksen ja vatsan hyvinvointia. Suositellaan sarjahoitona.

Cellulite Be Gone

Tehoisku selluliitin vähentämiseen ja ihon kiinteytykseen. Imukuppihieronta parantaa lymfa- ja verenkiertoa, sekä stimuloi rasva-aineenvaihduntaa. Parhaimmat hoitotulokset saat 5-10 kerran sarjahoidolla ja sen ohessa päivittäisellä kotihoidolla. Suositellaan sarjahoitona.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere exuviance.fi