Poikkeusjärjestelyjä korona-aikana

Menettely hoitolassa:

- Mikäli ulkomaanmatkastasi on alle 14 päivää tai olet sairaana / lähipiirissäsi on sairastuneita, otathan yhteyttä ja katsotaan sinulle uusi aika myöhemmäksi. Pienetkin flunssan oireet ovat syy siirtää aikaa, emme peri viime hetken peruutuksesta sen vuoksi maksua. Mikäli sinulla on muuten vain epämukava olo tilanteen vuoksi ja haluat siirtää aikaasi myöhemmäksi, sekin onnistuu.

- Olemme siirtyneet kertakäyttöisiin käsipyyhkeisiin wc-tiloissa, ja pyydämmekin jokaista asiakasta saapuessaan pesemään huolellisesti saippualla kätensä ja käyttämään käsidesiä. Pyydämme käsidesin käyttöä myös hoitolasta poistuttaessa.

- Meille siisteys, desinfiointi ja puhtaus on hyvin tärkeää työn puolesta jatkuvasti, mutta nyt kiinnitämme erityistä huomiota aseptiikkaan. Toivommekin että asiakkaat eivät tule hoitoon kovin etuajassa, jotta saamme rauhassa keskittyä paikkojen puhtaanapitoon ennen seuraavaa hoitoa. Optimi saapumisaika on 10-5 minuttia ennen hoidon alkua. Hoitolamme palvelee normaalisti siihen asti, kunnes toisin määrätään.

Pysytään terveinä ja pidetään toisistamme huolta! <3

Uutuudet ja tarjoukset

Lahjakorttien toimitukset nyt myös sähköpostiin!

Nyt voit tilata lahjakortin myös sähköpostiisi. Lähetämme sen sinulle tai suoraan lahjakortin saajalle.

Tilaa lahjakortti

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere