Uutuudet ja tarjoukset

Äitiyslomatiedote

Olen osittaisella äitiyslomalla ja teen muutamana päivänä viikossa töitä. Äitiyslomapäivinä en vastaa puheluihin, mutta sähköposteihin ja tekstiviesteihin vastaan parhaani mukaan. Jos sinulla on kiireellistä asiaa, tavoitat minut nopeimmin juurikin viestillä.

Jos haluatte shoppailla tuotteita tai lahjakortteja, tulen oikein mielelläni myymään niitä sinulle hoitolaan etukäteen sovittuna ajankohtana, tai voit tilata lahjakortit suoraan nettisivujemme kautta joko sähköisenä tai tai perinteisenä versiona.

Nettisivuiltamme löytyy myös hoitolamme oma Exuviance Professional -ihonhoitosarjan nettikauppa, josta voit myös tilata tuotteet suoraan kotiin.

Hierojamme Varpu ja meikkaajamme Milla palvelevat teitä normaalisti jatkossakin. Huomioithan ettei Millalla ole nettiajanvarausta käytössään, joten meikkiajanvaraukset tehdään edelleen sähköpostitse / tekstiviestillä.

Varpu Härkönen on uusi Beauty Bakeryn koulutettu hieroja!

Varpu aloittaa hierojan ja personal trainerin työt hoitolassamme heinäkuussa, nyt voit varata aikoja lihaskäsittelyyn tai rentouttavaan hierontaan -10% alennushintaan.

Esimerkiksi nämä ovat tarjouksessa:

  • 45min. hieronta 36€ (norm.40€)
  • 60min. hieronta 42€ (norm.47€)
  • 45min. Intialainen päähieronta 49€ (norm.55€)
  • 60min. Aromahieronta 54€ (norm.60€)

Kaikkien heinäkuun aikana hieronnassa käyneiden kesken arvotaan lahjakortti 2 x 60min. hierontaan!

Ajanvaraukset voit tehdä suoraan Varpun numerosta 045 783 403 97 tai sähköpostilla: tmivarpuharkonen@outlook.com

Poikkeusjärjestelyjä korona-aikana

Menettely hoitolassa:

- Mikäli ulkomaanmatkastasi on alle 14 päivää tai olet sairaana / lähipiirissäsi on sairastuneita, otathan yhteyttä ja katsotaan sinulle uusi aika myöhemmäksi. Pienetkin flunssan oireet ovat syy siirtää aikaa, emme peri viime hetken peruutuksesta sen vuoksi maksua. Mikäli sinulla on muuten vain epämukava olo tilanteen vuoksi ja haluat siirtää aikaasi myöhemmäksi, sekin onnistuu.

- Olemme siirtyneet kertakäyttöisiin käsipyyhkeisiin wc-tiloissa, ja pyydämmekin jokaista asiakasta saapuessaan pesemään huolellisesti saippualla kätensä ja käyttämään käsidesiä. Pyydämme käsidesin käyttöä myös hoitolasta poistuttaessa.

- Meille siisteys, desinfiointi ja puhtaus on hyvin tärkeää työn puolesta jatkuvasti, mutta nyt kiinnitämme erityistä huomiota aseptiikkaan. Toivommekin että asiakkaat eivät tule hoitoon kovin etuajassa, jotta saamme rauhassa keskittyä paikkojen puhtaanapitoon ennen seuraavaa hoitoa. Optimi saapumisaika on 10-5 minuttia ennen hoidon alkua. Hoitolamme palvelee normaalisti siihen asti, kunnes toisin määrätään.

- Luodaksemme kaikille entistä turvallisemman käynnin hoitolassamme, edyllytämme voimaan astuneiden suositusten mukaisesti asiakkailtamme maskin käyttöä, jos palvelu sen vain sallii. Jos oma maskisi unohtuu kotiin, ei hätää, voit ostaa sellaisen meiltä 1 €:n hintaan.

Pysytään terveinä ja pidetään toisistamme huolta! <3

Lahjakorttien toimitukset nyt myös sähköpostiin!

Nyt voit tilata lahjakortin myös sähköpostiisi. Lähetämme sen sinulle tai suoraan lahjakortin saajalle.

Tilaa lahjakortti

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere exuviance.fi