Täyden palvelun kauneushoitola Tampereella

Olemme monipuolinen kauneushoitola Tampereen keskustassa. Tarjoamme sinulle ylellistä hemmottelua, rentouttavan hyvää oloa ja säkenöivää kauneutta.

Meillä on välitön ja lämmin tunnelma, jonne voit tulla rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä tai vaikkapa kaunistautumaan polttariporukalla. Käytämme juuri ihollesi soveltuvia huippuluokkaisia, turvallisia ja testattuja tuotteita.

Kauneuden ja hyvän olon ammattilaiset palveluksessasi

Anu Bergelin

Anu Bergelin, SKY-kosmetologi, kauneushoitola beauty bakery tampere Olen Beauty Bakeryn omistaja Anu Bergelin, SKY-Kosmetologi ja meikkaaja-stylisti. Valmistuin kosmetologiksi 2011 kesällä ja olen siitä lähtien toiminut täysipäiväisesti kosmetologiyrittäjänä.

Perustin Beauty Bakeryn huhtikuussa 2013. Oma hoitola on minulle sydämen asia ja haluan, että jokainen asiakas lähtee meiltä hyvällä mielellä.

Jos jokin kauneudenhoitoon liittyvä asia askarruttaa tai haluaisit tietää lisää hoidoista, voit tulla hoitolaan paikan päälle kysymään minulta, soittaa tai lähettää sähköpostia.

Palvelen sinua mielelläni!

Milla Hangasmäki, Meikkaaja-Maskeeraaja

Milla Hangasnäki, meikkaaja-maskeeraja, kauneushoitola beauty bakery tampere Olen Milla Hangasmäki, valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi 2020, mutta intohimo meikkaamista kohtaan on jatkunut lapsesta saakka.

Kaikenlaiset projektit päivä/iltameikeistä, esim. halloween-teemaisiin maskeihin luonnistuu aivan takuulla. Olen ollut mukana ooppera-, sekä elokuvatuotannossa ja muotinäytöksissä meikkaajana.

Olen piakkoin suorittamassa kurssia ripsienpidennyksiin, rakennekynsiin sekä kulmakarvojen kestopigmentointiin liittyen, joten pääsette kohta käsittelyyni myös kyseisiin hoitoihin. Meikkaaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, ja haluan että jokainen asiakas lähtee luotani tuntien itsensä upeaksi.

Tervetuloa meikkiin, loihditaan sinulle toiveidesi mukainen look!”

Varpu Härkönen, Hieroja & personal trainer

Varpu Härkönen, kauneushoitola beauty bakery tampereOlen Varpu Härkönen, koulutettu hieroja ja personal trainer. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi kesäkuussa 2021, jonka jälkeen aloitin hierojan työt täyspäiväisesti. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut aina lähellä sydäntäni. Työssäni palkitsevinta on, että pystyn auttamaan asiakkaitani voimaan paremmin ja saamaan heille hymyn huulille sekä rentoutuneen olon hoidon päätteeksi.

Palveluihini kuuluvat niin klassinen kuin urheiluhieronta, rentouttava intialainen päähieronta ja aromaattinen öljyhieronta sekä erilaiset lihaskäsittelytekniikat, joita hyödynnän yksilöidysti hoidon aikana. Olen suorittanut myös Personal Trainer -tutkinnon, joten minulta saa apua lihasjumien lisäksi myös liikunta- ja ravitsemusasioissa.

Olipa sinulla lihaskireyksiä, tarvetta rentoutukselle tai vaikkapa oikuttelevia penikkavaivoja, älä epäröi varata aikaa. Räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva hoito!

tmivarpuharkonen@outlook.com
045 783 403 97

Nähdään hieronnoissa!Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere exuviance.fi